Saadet Partisi olağanüstü toplantıya katılacak

Saadet Partisi olağanüstü toplantıya katılacak
CHP'nin çağrısı sonrası Meclis Başkanı Şentop, Meclis'i toplantıya davet etti. HDP ve AKP'nin katılmayacağını açıkladığı toplantıya Saadet Partisi katılacağını söyledi.

CHP'nin Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırması karşılık buldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'i toplantıya çağırdı. Şentop'un çağrısı sonrası HDP ve AKP toplantıya katılmayacağını açıklamıştı. Konuya ilişkin son açıklama ise Saadet Partisi'nden geldi. TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, TBMM Genel Kurulu'nda 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olağanüstü toplantıya katılacaklarını bildirdi.

'Önemli buluyoruz'

Son günlerde sağlıkta şiddet olaylarının daha sık yaşandığını söyleyen Karaduman, "Meclis'in olağanüstü toplanmasını önemli buluyoruz ve mutlaka katılım sağlayacağız. Saadet Partisi olarak bir yandan güvenlik önlemlerinin alınması ve gereken yasal düzenlemelerin yapılmasını sağlamak için çalışırken diğer yandan şiddet sorununa karşı toplumsal bir bilinç ve refleks edinilmesi için çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak:DHA

Etiketler :