Plaja inen helikopter: Bu sorumsuzluk cezasız mı kalacak?

Plaja inen helikopter: Bu sorumsuzluk cezasız mı kalacak?
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir plaja helikopter indi. Helikopterin, plaja iniş yaptığı anlar, sosyal medyada paylaşıldı.

 

Marmaris'te Kumlubük Koyu'ndaki 5 yıldızlı otele ait sahile, dün öğle saatlerinde Robinson R66 tipi helikopter indi. Helikopterin, sahilde güneşlenenler ve denize girenlerin şaşkın bakışları arasında plaja indiği anlar, sosyal medyada paylaşıldı.

Helikopterin, otelin yanındaki yat kulübüne müşteri getirdiği ve bu kişilerin yemek yedikten sonra bir tekneye geçtiği belirtildi.

Olayı şaşkınlıkla izlediklerini söyleyen bir görgü tanığı, "Helikopter sahilde, insanların bulunmadığı boş alana indi. Vatandaşlar, sahilin diğer tarafındaydı" dedi.

MUGLA'NIN TURISTIK ILCESI MARMARIS'IN KUMLUBUK KOYU'NDA PLAJA BIR HELIKOPTER INDI. HELIKOPTERIN, SAHILDE GUNESLENENLER VE DENIZE GIRENLERIN BAKISLARI ARASINDA PLAJA INIS YAPMASI SOSYAL MEDYADA PAYLASILDI, GORUNTULER SASKINLIGA NEDEN OLDU. (FOTO: MARMARIS DHA)

Bölgede pisti bulunmasına rağmen helikopterin plaja inişiyle ilgili konunun Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından incelendiği bildirildi.

helikopter-plaja-indi-guneslenenler-saskinlik-yasadi-4891-dhaphoto2.jpg

Etiketler :