Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a anket tepkisi

Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a anket tepkisi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda anketlerin gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Özgür Özel ise Altun'a yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Twitter hesabından paylaştığı ve bazı anketlerin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdüğü sosyal medya paylaşımına tepkiler art arda gelmeye başladı.

Özel'e ilk yanıt Avraysa Araştırma Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özkiraz'dan geldi. Özkiraz, Altun'a anket şirketlerinin finansörlerini açıklama çağrısında bulundu.

Özkiraz'ın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel de bu tweeti alıntılayarak bir mesaj paylaştı. Özel, Altun'un atanmış bir bürokrat olduğunu hatırlattı.

Özel şu ifadeleri kullandı:

Anketlerde buz gibi eriyen saray rejimi çareyi anketleri ve anket şirketlerini karalamakta bulmuş! AKP seçmeni bir buzdağından kütlelerin kopuşu gibi partiyi terk ediyor. Telaşları bundan! Anketler siyasetin işi atanmış Fahrettin sen nereden çıktın, yine rolünü büyütüyorsun :))

Etiketler :