Ordu'da Motokuryenin Bacağını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında!

Altınordu'da kırmızı ışıkta bekleyen motokurye, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte harekete geçtiği sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazada motokuryenin bacağı kesildi ve kolunda iki kırık meydana geldi. Gözaltına alınan sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Motokurye, yaşadığı acı olayın ardından iş yapma ve ailesine bakma şansını kaybettiğini belirtti.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan motokurye Cemil Bilgili, " Ben bu durumdayım o dışarıda serbest. Çalışma hayatıma da bundan sonra devam etme şansım yok, bacağım gitti. Kolda da iki kırık var. Kolun da durumu ne olacağı belli değil. Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var, 1 aylık bebeğim var " diye konuştu.

orduda-motokuryenin-bacagini-kaybettigi-24121-4.jpg

'Araç Sürücüsü Serbest'

Kaza, 21 Şubat Çarşamba günü saat 00.30 sıralarında Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı, Fındık Kavşağı mevkiinde Sahilyolu’nda meydana geldi. Esat A. idaresindeki hafif ticari aracın, kırmızı ışıkta bekleyen motokurye Cemil Bilgili'nin kullandığı motosiklete arkadan çarpması sonucu Cemil Bilgili yaklaşık 30 metre savruldu. Ağır yaralanan Cemil Bilgili, hastaneye kaldırılarak sol bacağı kesildi. Kaza sonrası gözaltına alınan araç sürücüsü Esat A.'nın alkollü olduğu iddia edildi ve 1.39 promil alkollü olduğu belirlendi. Ancak Esat A., mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bu acı olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve Cemil Bilgili'nin yaşadığı trajediyi gözler önüne serdi.

orduda-motokuryenin-bacagini-kaybettigi-24121-5.jpg

'1 Aylık Bebeğim Var, Bakmakla Yükümlü Ailem Var'

Cemil Bilgili, yaşadığı acı olay sonrası "Işıklarda bekliyordum. Işık tam yanmak üzereyken arkadan çok hızlı bir arabanın geldiğini gördüm. Kendimi sağa atmaya çalıştım ama aşırı hızlı olduğu için kaçamadım. Solumdan bana çarptı, düşürdü beni. Yere fırlattı, 25 metre kadar sürüklendim. 550 metre ileride aracı sağa çekip kaçıp gitmiş. Alkollü bir şekilde bana çarpıp kaçıyor. Niye kaçıyorsun ki, yani kaçma ben orada ölsem ne olacak? 1 saat içinde yakalanmış. İfadesini almışlar, salmışlar. Ben bu durumdayım, o dışarıda serbest. Yakın zamanda baba oldum, iki haftadır çocuğumu kucağıma alamadım, hastanede olduğum için. Çalışma hayatıma da bundan sonra devam etme şansım yok, bacağım gitti. Kolda da iki kırık var. Kolun da durumu ne olacağı belli değil. Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var, 1 aylık bebeğim var. Kurtarılamadı işte, mecbur kesilmek zorunda kaldı ayağım" dedi.orduda-motokuryenin-bacagini-kaybettigi-24121-3.jpg