Önce İBB Şimdi de Ankara: Kumpas Açıklaması Geldi!

Önce İBB Şimdi de Ankara: Kumpas Açıklaması Geldi!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yürüyen merdivenleri durduran art niyetli kişilerin görüntülerini yayınlayarak “seçimden önce kirli eller devrede” notunu ekledi. Açıklamada hiçbir arızası bulunmayan merdivenlerin acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yapılan bir açıklamayla, şehrin çeşitli yerlerindeki yürüyen merdivenlerin durdurularak, vatandaşın mağdur edildiği duyuruldu. Açıklamada hiçbir arızası bulunmayan merdivenlerin acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu kaydedildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Son birkaç gündür, kentimizin muhtelif yerlerindeki yürüyen merdivenlerin arıza sayısında ciddi oranda artış tespit edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz inceleme başlatmıştır.

Yapılan incelemede, yürüyen merdivenlerin hiçbir arıza olmadığı hâlde acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu ve vatandaşlarımızın mağdur edildiği tespit edilmiştir.

Bu tür gayriahlaki davranışların son günlerde artması manidardır. Kirli siyasetin bugüne kadar kimseye fayda sağlamadığı ve bundan sonra da sağlamayacağı ortadadır. Bu çabalar, ABB Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a değil, Ankara halkına zarar vermektedir.

Bu eylemi yapan, yapılmasına teşvik eden ve vatandaşlarımızı mağdur edenler hakkında derhal yasal yollara başvurulacak, konu sonuna kadar takip edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”