Nihat Hatipoğlu'na sorulan o soru sosyal medyada gündem oldu! Öyle bir şey sordu ki! Hak verenler oldu: 'Çocukken biz...'

Nihat Hatipoğlu'na sorulan o soru sosyal medyada gündem oldu! Öyle bir şey sordu ki! Hak verenler oldu: 'Çocukken biz...'
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla adından söz ettirdi. Nihat Hatipoğlu'nun son bölümünde neler oldu? Nihat Hatipoğlu son bölümde nasıl sorular soruldu? İşte detaylar...

Ramazanın ilk gününden son gününe kadar ekranda hem iftar hem de sahur programıyla olan Nihat Hatipoğlu gelen soruları yanıtladı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na gelen sorular zaman zaman güldürürken zaman zaman da ağlattı. Ünlü ilahiyatçıya son olarak Enes adındaki gencin sorduğu soru gündeme geldi.

TikTok'ta çok kez paylaşılan soru Twitter'da da gündem oldu. Enes adındaki genç çocuk Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na "Anne ve babanın çocuğunu başka çocuklarla kıyaslamasının günahı nedir?" sorusunu yöneltti.

Ünlü ilahiyatçı ise yanıt olarak "Hiç iyi bir şey değildir. Doğru değildir, çocuğu düşman eder. Rektörlük yapmış bir insanım ben, aileler evlatlarınızı zorlamayın" dedi.

Enes'in sorusuna sosyal medyada "Koca bir nesil bu travma ile büyüdü", "Hepimiz bir kere kıyaslanmışızdı", "Çocukken biz ne çektik ya" yorumlarına sebep oldu.

Etiketler :