Nevşin Mengü'den 'Bilal Erdoğan Vakfı' tepkisi!

Nevşin Mengü'den 'Bilal Erdoğan Vakfı' tepkisi!
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetim kurulunda bulunduğu TÜGVA 8 Mart'a karşı protesto gerçekleştirdi. Sözde 'ezanın ıslıklanması' olayını protesto edenler, "Ezan, bizim için yarım kalan hesabımız olan Viyana’nın fethine niyet taz

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetim kurulunda bulunduğu TÜGVA 8 Mart'a karşı protesto gerçekleştirdi.

Sözde 'ezanın ıslıklanması' olayını protesto edenler, “Ezan, bizim için Roma’nın, New York’un, Pekin’in, Tokyo’nun, Moskova’nın, Berlin’in, Paris’in ve yarım kalan hesabımız olan Viyana’nın fethine niyet tazelemektir. Ezan, dünyanın her yerinden mazlumların tek silahı, tutsak İhvan’ın özgürlük türküsü, Çeçen mücahitlerin zafer ezgisidir. Ezan, bu dünyanın çakılı manevi çivisi ve tüm Müslümanların kırmızı çizgisidir,” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nevşin Mengü bu ifadelere kişisel Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi. Mengü paylaştığı mesajda, "Misal Alman başbakanının oğlunun vakfı, İstanbul’u işgal etmeye niyet ettik, gibi bir şey söylese !?" ifadelerini kullandı.

nevsin-mengu-tweet.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :