Nazlıaka: AKP Zihniyeti Yan Yollara Sapıyor

Nazlıaka: AKP Zihniyeti Yan Yollara Sapıyor
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP’yi kötüleyen bir kitabın dağıtıldığını, bununla ilgili 4 kişinin yakalandığını söyledi.CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP’yi kötüleyen bir kitabın dağıtıldığını,...

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP’yi kötüleyen bir kitabın dağıtıldığını, bununla ilgili 4 kişinin yakalandığını söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP’yi kötüleyen bir kitabın dağıtıldığını, bununla ilgili 4 kişinin yakalandığını belirterek, “İktidarı kaybetmekte olduğunu anlayan AKP zihniyeti bu tip yan yollara saparak etik dışı yollara saparak CHP’nin iktidar yürüyüşünü yaralamaya çalışıyor” dedi.

TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nazlıaka, Ankara’nın ilçelerinde CHP’yi kötüleyen bir kitap dağıtıldığını belirterek şöyle dedi:

“Dün ben Sincan’da esnaf çalışması yaparken girdiğim esnaf ‘sizden önce sizin kitabınızı dağıttılar’ dedi. Bir görebilir miyim dedim, bu kitap çıktı ortaya, kitabın içine baktığımızda CHP’yi kötüleyen CHP ile ilgili olarak sanki din karşıtıymış gibi olumsuz algı yaratmayı hedefleyen bir kitap olduğunu gördük. Onun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdik. 4 kişiyi yakaladılar. Tutanaklar savcılığa sevk edildi. Bandrollu basılmış kitap. İçindeki bilgiler yanlış tamamen algı operasyonu yönetilmeye çalışılıyor. İktidarı kaybetmekte olduğunu anlayan AKP zihniyeti bu tip yan yollara saparak etik dışı yollara saparak CHP’nin iktidar yürüyüşünü yaralamaya çalışıyor.”

“CHP’den geliyoruz” diye kitabın dağıtılmış olduğunu ifade eden Nazlıaka, “Ankara’nın bütün ilçelerinde dağıtıyorlar” dedi.

Olayın dün olduğunu kaydeden Nazlıaka, “Ahlak dışı bir şey, siyasi ahlaka uymayacak bir şey.2015’de basılmış, özel hazırlanmış” diyerek tepki gösterdi.