Mustafa Sarıgül tehdit iddialarını reddetti

Mustafa Sarıgül tehdit iddialarını reddetti
Şişli Belediyesi'ndeki tehdit iddialarına ilişkin soruşturmada eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül dün ifade verdi. Sarıgül’ün ifadesinde tehdit iddialarını yalanladığı öğrenildi.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı...
Şişli Belediyesi'ndeki tehdit iddialarına ilişkin soruşturmada eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül dün ifade verdi. Sarıgül’ün ifadesinde tehdit iddialarını yalanladığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü'nün bir gazeteye verdiği röportajda eski Başkan Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiası üzerine, resen soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü’nün ifadesini alan savcılık daha sonra CHP’li vekil İhsan Özkes ve eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ü ‘tanık’ olarak dinlemişti.

Geçtiğimiz günlerde savcılığa başvuran Hayri İnönü ikinci kez verdiği ifadesinde Emir Sarıgül ve babası Mustafa Sarıgül’den şikayetçi olduğunu belirtmişti.

Savcılık, İnönü’nün verdiği ikinci ifade üzerine eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül'ü şüpheli olarak adliyeye çağırdı. Emir Sarıgül dün öğlen saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek ifade vermiş Mustafa Sarıgül’ün ise önümüzdeki günlerde ifade vereceği belirtilmişti.

Mustafa Sarıgül tehdit iddialarını reddetti Mustafa Sarıgül,Mustafa Sarıgül tehdit iddiaları,şişli belediyesi

Ancak Mustafa Sarıgül’ün dün mesai saatlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul adliyesine avukatıyla geldiği ortaya çıktı. Savcılığa ifade veren Mustafa Sarıgül’ün tehdit iddialarını reddettiği belirtildi. İfade işlemin ardından adliyeden ayrılan Sarıgül’ün ifadesinde “ Hayri İnönü’nün istifa etmesi için kimseyi tehdit etmedim” dediği öne sürüldü.

Etiketler :