Milyon Eurolarla Başlamıştı: Sosyeteyi Sarsan Boşanmada Dayıya Dava!

Milyon Eurolarla Başlamıştı: Sosyeteyi Sarsan Boşanmada Dayıya Dava!
Monako'da geçen ağustos ayında 1 milyon euroluk düğünle dünyaevine giren Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon'un boşanma sürecinde yeni gelişme yaşandı. Sosyeteyi sarsan boşanmada iş insanı Doğukan Dudaroğlu, öz dayısı hakkında koruma talebinde bulundu.

İş insanı Doğukan Dudaroğlu, geçen sene Miller Holding'in veliahtı Alara Mildon'la 1 milyon euroluk bir düğünle evlenmişti. Masal gibi düğünle başlayan mutluluk 1 sene dolmadan bitti. Dudaroğlu, Mildon'a boşanma davası açtı.

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre Dudaroğlu, kendisi ve ailesi hakkında gerçek dışı iddia ve ithamlarda bulunduğu iddiasıyla öz dayısı Latif Küçük hakkında koruma talebinde bulundu.

1-001.jpg

Dudaroğlu ve ailesi hakkında küçük düşürücü ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunun anlatıldığı dilekçede, “Tanınmış ve itibar sahibi olan müvekkil ve ailesi hakkında karalama politikası güden Latif Küçük, özellikle müvekkilin basın yasağı bulunan boşanma davasını da kullanarak saldırılarda bulunmaktadır. Latif Küçük’ün müvekkil ve ailesine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasını ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için önleyici tedbir kararı verilmesini talep ediyoruz” denildi.

Etiketler :