Melek İpek Evine Alınmadı!

Melek İpek Evine Alınmadı!
Melek İpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından evine alınmadı.Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in İpek Grubu'na atanan kayyumla ilgili açıklamasının ardından, bugün hastane dönüşünde evine giden Melek İpek, kimliği belirsiz...

Melek İpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından evine alınmadı.

Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in İpek Grubu'na atanan kayyumla ilgili açıklamasının ardından, bugün hastane dönüşünde evine giden Melek İpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından evine alınmadı.

İpek Koza Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, bugün hastane dönüşünde, kendisine ait olan eve alınmadı. Kapının önünde bekleyen kimliği belirsiz kişiler, evine girmek isteyen Melek İpek'i engellemeye çalıştı.

Kim olduklarını açıklamayan kişilerce önce eve girmesinde zorluk çıkarılan Melek İpek, avukatların ısrarı ve hasta olması nedeniyle içeriye alındı. Onunla beraber eve girmek isteyen avukatlar ise daha sonra güvenlik şirketinden geldiklerini söyleyen kişilerce engellendi..

"ÇOCUKLAR EMNİYETTEN MİSİNİZ?

Hastane dönüşünde, sorulmasına rağmen kimliklerini göstermeyen kişilere Melek İpek'in ‘Çocuklar emniyetten misiniz?’ diye sormasına rağmen yine cevap verilmedi.

Diğer yandan sabah saatlerinde evine yabancı bir kişinin geldiğini ve kim olduğunu sormasına rağmen o kişinin kendisini terslediğini belirten Melek İpek, “Yavrucum sen kimsin?” diye sordum, o da bana sana cevap vermek zorunda değilim diye cevap verdi” şeklinde konuştu.

Kendisinin neden içeri alınmadığı yönünde sorulan soruya İpek, “Bilsem söyleyeceğim. Birileri emrediyor birileri de yapıyormuş. Ama kim bu birileri çıksın meydan. Kim uğraşıyor. Uğraştıkları şeyler benim evlerim. Çıksın desin ki ben bunun için sizinle uğraşıyorum desin bileyim” cevabını verdi.

"BU HUKUKSUZLUK KARŞISINDA DÜNYA AYAĞA KALKMALI"

'Melek Anne' olarak tanınan yaşananlara tepki gösterdi. İpek "Benimle kim uğraşıyorsa çıksın karşıma, ben onunla hesaplaşayım. Birilerine göz dağı vermek için bizim ailemizi seçtiler!.. Dürüstler ayağa kalkacak, bu ülke düzelecek!... Bu hukuksuzluk karşısında bütün dünya ayağa kalkmalı. Bizim gibi hukuka bağlı insanlara bunu yapanlar başkalarına ne yapmaz!... Yaptığımız tek şey iyilik yapmak bu da hataysa hataya devam edeceğiz. Türkiye'de bir insan evine giremiyorsa Türkiye bitmiştir. 40 senelik evimi işgal eden kim? Hasan Ölçer adlı kayyım, İstanbul'daki evimin yatak odalarına kadar girip görüntüleri televizyonda yayınlattı. Şimdi Ankara'daki evimi de abluka altına almışlar" dedi.

"GASP GÖRÜNTÜSÜDÜR"

Bir dönem AKP'de bakanlık yapan Hüseyin Çelik, Melek İpek ile ilgili şunları söylemişti:

"Bir suç delili bulduysanız hukuk çerçevesinde bu insanları yargılayın. Kanuna göre kayyum, hissedar yönetici gibi davranamaz. Allah aşkına böyle mi yapılıyor? Şu andaki görüntü bir gasp görüntüsüdür. Neredeyse tüm şirket yöneticilerinin dahil olduğu 250 kişi işten çıkarılmıştır."

Öte yandan şirketlere kayyum tarafından el konulmasının ardından Bülent Arınç da konuya dair bir açıklama yapmıştı. Arınç "Kendi oturduğu eve kira ödemek zorunda bırakılmışsa, mülkleri ellerinden alınmışsa ve feryat ediyorsa ey Melek İpek biz senin hayırseverliğine şahidiz” ifadesini kullanmıştı.

haberdar