Mehmet Özhaseki'den skandal itiraf: Yarısı FETÖ'cüydü

AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, FOX Tv'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.

Özhaseki, konuşmasında parti içerisindeki il başkanlarının yarısının FETÖ'cü olduğunu ve görevden alındığını itiraf etti. 

Özhaseki, Küçükkaya'nın, "Size FETÖ'cü diyenlerle aynı programa çıkar mısınız?" sorusuna, "Ne zaman istiyorlarsa gelsinler" diye yanıt verdi. Özhaseki devamında, Küçükkaya'ya, "Siz onların çok güzel sözcülüğünü yapıyorsunuz şimdi burada. O iddiaların hepsini dile getirmiyor musunuz siz?" diye sordu. Özhaseki ayrıca, Yavaş'ın açıklamalarına yer vermediği belirtilen televizyon kanallarından ricacı olabileceğini ifade ederek, Yavaş'a gazetecilerin karşısına çıkarak sorulara yanıt vermesi konusunda çağrıda bulundu.

"YARISI FETÖCÜYDÜ"

Özhaseki, parti içerisindeki il başkanlarının yarısının FETÖ'cü olduğunu ve görevden alındığını itiraf etti. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları: 

Bizim partimizde bir gelenek vardır. Her ay il başkanları toplantısı yapılır. İl başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları, belediye başkanları, hepsi orada olur. 17-25 Aralık döneminden sonraki ilk başkanlık toplantısında Cumhurbaşkanımız çıktı kürsüye ve dedi ki "Bu lanet FETÖ örgütüne sempatik bakan bir tek Allah'ın kulu varsa partimden defolsun gitsin" dedi. Ondan sonra bazı milletvekilleri istifa ettiler hatırlayın. Sonrasında Türkiye'de il başkanlarının yarısı görevinden alındı...