Mansur Yavaş: Faillerin gerekli cezaları alması için konuyu bizzat takip edeceğim

Mansur Yavaş: Faillerin gerekli cezaları alması için konuyu bizzat takip edeceğim
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İmrahor Deresi yatağında patilerinde damar yolu açmak için kullanılan intraket akılmış halde ölü bulunan 30'un üzerinde köpeğe ilişkin, "Derin bir şekilde sarsıldık. Çok üzgünüz." dedi.

Ankara'da, patilerinde damar yolu açmak için kullanılan intraket (damar içi borucuk) bulunan 30'un üzerinde köpek, çöp poşetlerinin içerisine konulup atılmış halde ölü bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Olay ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyemiz, Emniyet birimleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri derhal bilgilendirilmiş ve bölgede Savcılık kontrolünde inceleme başlatılmıştır" denildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konuya ilişkin bir paylaşımda bulunarak, "İmrahor Vadisi'nde katledilen can dostlarımızın acısıyla derin bir şekilde sarsıldık. Çok üzgünüz. Vahşeti değil sevgiyi yaymak için bu görüntüleri paylaşmayacağız. Ancak olayın aydınlatılması ve faillerin gerekli cezaları alması için konuyu bizzat takip edeceğim." dedi.

 

 

Etiketler :