Lüks rezidansta silahlar konuştu!

Lüks rezidansta silahlar konuştu!
Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan lüks bir rezidansın otoparkında birlikte yaşadığı kadını tabanca ile öldürüp, bir kişiyi de yaralayan şahıs aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir kişi birlikte yaşadığı kadını tabanca ile öldürüp, bir kişiyi de yaraladı. Ardından aynı silahla intihar etti.

Olay, Efeler ilçesi Kemer Mahallesi'nde bulunan Armada Prestige rezidansın otoparkında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Aksakdemir (50), birlikte yaşadığı Şule Karamercan'ı (45) henüz bilinmeyen bir nedenle tabanca ile vurarak öldürdü. Bu sırada görgü şahidi bir başka kişiyi de tabanca ile yaralayan Aksakdemir, ardından kendini vurarak intihar etti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yapılan incelemede Şule Karamercan ve Aydın Aksakdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Mustafa K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, soruşturma başlattı.

Cinayetin nedeni araştırılıyor

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Aydın Aksakdemir ile Şule Karamercan'ın evlilik dışı bir birliktelik yaşadığını belirledi. Çiftin arasında bir süredir geçimsizlik olduğu ve bu nedenle tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Polisin yaptığı çalışmalarda, cinayetin bu tartışmalar nedeniyle işlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayın ardından Aydın Aksakdemir'in ailesine ve yakınlarına haber verildi. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Etiketler :