LİSE ÖĞRENCİSİ 12'NCİ KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

LİSE ÖĞRENCİSİ 12'NCİ KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
ADANA'da, annesi ve babası ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen 16 yaşındaki Sercan A., 12 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.Merkez Çukurova İlçesi'ndeki Toros Mahallesi'nde oturan Sercan A., annesi...

ADANA'da, annesi ve babası ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen 16 yaşındaki Sercan A., 12 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki Toros Mahallesi'nde oturan Sercan A., annesi G.G. ile babası S.A. evliliklerini sonlandırınca iddiaya göre bunalıma girdi. Kurttepe Teknik Endüstri Meslek Lisesi'nde 10'uncu sınıf öğrencisi olan Sercan A.'nın girdiği bunalım nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta sık sık ölüm ve ayrılık içerikli paylaşımlar yaptığı öne sürüldü. Sosyal paylaşım sitesi  Facebook'ta, 'Ah gönlüm, son satırlarım, son gördüğüm yeşil gözlüm. Siyah hayatımı yeşil gözleriyle anlatan kadın, ne nokta, ne virgül, geriye siz, sen degil, siz olma sakın birgün ben ölim, hatta beni de boşver bircan olsun. Bir canımı alan, veren, kalan ne diyorum ya neyse ben hep gülerim' paylaşımda bulunan Sercan A., 12 katlı apartmanından çatısından atladı. Beton zemine çakılan Sercan A. olay yerinde öldü. Oğlunun ölüm haberini alıp olay yerine gelen G.G., sinir krizleri geçirdi. Anneyi komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Sercan A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.