KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? KYK borçları silindi mi?

KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK şubat ayı yurt ücreti ödenecek mi? KYK borçları silindi mi?
Kahramanmaraş depremi sonrası depremzedeler KYK yurtlarına yerleştirildi. KYK yurtlarından ayrılan öğrenciler ise KYK yurt ücretleri ödenecek mi KYK yurt para iadesi olacak mı sorularının yanıtını merak ediyor. KYK şubat ödemesini gerçekleştirenler ise KYK şubat ayı yurt üceti ödenecek mi sorusunun cevabını arıyor. KYK yurt ücretleri ödenecek mi? 2023 şubat ayı KYK yurt ücreti iadesi yapılacak mı?

KYK yurt ücretleri hakkında açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerin arından depremzedeler üniversite yurtlarına yerleştirildi. KYK yurtlarında ayrılan öğrenciler yurt ücretlerini merak ediyorlar. Peki şubat ayı KYK yurt paraları iade edilecek mi? KYK yurt ücretleri ödenecek mi? Detaylar haberimizde...

KYK yurt ücretleri ödenecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan KYK yurt ücretleri hakkında bir açıklama yayımladı. Bakan Kasapoğlu yurt ücretleri hakkında paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili gençler, Yurt ücretlerine ilişkin şubat ayında ve bahar yarıyılında yurtta kalmayan öğrencilerimizin elbette herhangi bir ücret ödemeleri söz konusu değildir. Deprem illerinden öğrencilerimiz ise yurtta kalsalar dahi ödeme yapmayacaklardır."

KYK şubat yurt parası iadesi edilecek mi?

KYK şubat ayı yurt ücretlerinin iade edileceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :