Kum yüklü kamyon otomobilin üzerine devrildi: 1 ölü

Kum yüklü kamyon otomobilin üzerine devrildi: 1 ölü
İstanbul'da TEM Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde kum yüklü hafriyat kamyonu, seyir halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken kaza sonrası yolun Ankara istikameti bir süre tamamen trafiğe kapatıldı.

TEM Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde saat 12.30 sıralarında meydana gelen kazada, kum yüklü hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen nedenle seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kamyon daha sonra bariyere çarptı. Kamyonun kasasının altında kalan otomobilin sürücüsünü kurtarma çalışmaları başladı. Çevredekiler ve itfaiye ekipleri, kum altındaki araca ulaşmak için uzun süre çabaladı. 
y33joacivkolza-bdjhu1w.jpeg

Kamyonun kasasının altında kalan otomobilin sürücüsünü kurtarma çalışmaları başladı. Çevredekiler ve itfaiye ekipleri, kum altındaki araca ulaşmak için uzun süre uğraştı.

''Birden kasıtlı gider gibi sola önüme kırdı''

Kazanın 500 metre ileride olduğunu belirten hafriyat kamyonu sürücüsü Osman S., "Sağ taraftan geliyorum. Arkamda görgü şahitleri de var. Birden kasıtlı gider gibi sola önüme kırdı. Benim arabama vurmasıyla kamyonun dengesi kayboldu. Aracı kontrol altında tutamadım. Bir müddet önümde sürüklendi. Araç dengesini kaybedince bariyerlere vurduk. Sonrasında devrildi" dedi.

Etiketler :