Kızıldağ'da köylü kadın feryat ederek Erdoğan'a seslendi: Allah'ını seviyorsa bize yardım etsin

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangın Kızıldağ Köyü'ne de ulaştı. Kızıldağ köyü sakini bir kadın feryat ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi ve "Mümkünse bize yardım etsin. Allah'ını seviyorsa bize yardım etsin" dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangına dair son bilgileri veren Halk TV muhabiri Erdinç Yılmaz, Kızıldağ Köyü'nde yangının büyüdüğünü ve tahliyenin başladığını aktardı.

Halk TV muhabiri Erdinç Yılmaz, Kızıldağ Köyü'nden şunları aktardı:

"Manavgat'ta yangının kontrol edilemeyen belki de son noktası Kızıldağ Köyü. Yangın köye yaklaşıyor. İstenilen yangının bir önceki noktada engellenmeseydi ancak ne yazık ki engellenemedi. Tek helikopterin çalıştığı bölgede yangının artmasının ardından ikinci helikopter de devreye girdi. Yangın şiddetini ciddi şekilde artırmış durumda ve tepede yamaca doğru inmeye devam ediyor"

Köylüler isyan etti

Halk TV yayını sırasında Kızıldağ köyü sakini bir kadın, feryat ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Kadın, "Mümkünse bize yardım etsin. Allah'ını seviyorsa bize yardım etsin" dedi. 

Bir diğer köylü ise, "Burası son kaleydi. Kızıldağ son kaleydi. Bundan ötesi  Konya, Isparta, Antalya. Son kaleyi durduramadılar. Bir uçak bir helikopter yollayamadılar. Son kale bitti artık" diye konuştu.