Kılıçdaroğlu’ndan Mevlit Kandili mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan Mevlit Kandili mesajı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlit Kandilini kutlarken, “Sevgili Peygamberimizi sözde değil, özde anlama zarureti”ne dikkat çekti.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mevlit Kandilini kutlama mesajında, “İnsanlığı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlit Kandilini kutlarken, “Sevgili Peygamberimizi sözde değil, özde anlama zarureti”ne dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Mevlit Kandilini kutlama mesajında, “İnsanlığı ayakta tutan, insanı mükemmel kılan ve yücelten kuşkusuz ki ahlaki değerlerimizdir” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Mevlit Kandilini kutlama mesajı şöyle:

“İnsanlığı ayakta tutan, insanı mükemmel kılan ve yücelten kuşkusuz ki ahlaki değerlerimizdir.

Ahlaki vasıflarını kaybetmiş toplumların yükselmesi asla düşünülemez. Bu itibarla evrensel ahlak kurallarının muhafaza edilmesi, hem insani hem de dini bir görevdir.Mevlit kandili dolayısıyla bir kez daha hatırlayalım ki; zulüm, baskı, hiddet, şiddet, nefret, ayrımcılık, haksızlık, yolsuzluk, rüşvet, yalan, iftira gibi ahlak dışılıklardan taban tabana zıt olan, aksine barış, dostluk, kardeşlik, eşitlik, hakça paylaşım, doğruluk, dürüstlük gibi üstün ahlakı temsil eden Sevgili Peygamberimizi sözde değil özde anlama zarureti vardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının mübarek mevlit kandilini en içten duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarak sağlık ve esenlikler dilerim.”