Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a videolu "Tank Palet" yanıtı! "Erdoğan'ın gizlediği tüm gerçekleri paylaşacağım" 

Erdoğan ABD ziyareti öncesi yaptığı basın toplantısında "tank-palet fabrikası" ile ilgili soru soran muhabiri sert sözlerle eleştirmişti. Yaşanan gerginlik sonrası Kılıçdaroğlu sosyal medyadan Erdoğan'a videolu yanıt verdi. İşte o video...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekildiğini inkar eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya adresinden Erdoğan'ın Tank Palet fabrikası iddialarını yalanlayan bir video paylaştı.

"Sarayda oturan zat, Tank Palet Fabrikası’nın Katar ordusuna peşkeş çekildiğini inkar etmişti, gerçekleri söyleyen özgür medyayı da yalan haber yapmakla suçlamıştı" diyen Kılıçdaroğlu, "Ama ben onun gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

kemel-1111.PNG

NE OLMUŞTU?

Erdoğan Fox Tv muhabirinin, Kılıçdaroğlu’nu kaynak göstererek sorduğu “Tank palet fabrikası” sorusunu ise sert sözlerle yanıtladı. Fox TV’yi yalan ve yanlı haber yapmakla suçlayan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun gerçeklerini söylemediğini iddia etti. Erdoğan “Kılıçdaroğlu iddiasını ispatlamakla yükümlü.” diye konuştu. Kaynak: ABD ziyareti öncesi gergin basın toplantısı! Erdoğan FOX muhabirini azarladı! 

İBB önündeki işçi eylemlerinin görmezden gelindiğini savunan Erdoğan Fox TV için “Murdoch sattı havası değişir dedik ama hiçbir şey değişmedi. Önce Fox’un yayın politikasını değiştirmesi lazım” diye konuştu. 
 

Etiketler :