Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Papa Sorusu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Papa Sorusu
Kılıçdaroğlu: Papa'yı niye gösteriyor? Sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor, nasıl yaşadığını niye anlatmıyor.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu Ankara’daki beylerden bir tanesi israf için kimi gerekçe gösterdi?...

Kılıçdaroğlu: Papa'yı niye gösteriyor? Sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor, nasıl yaşadığını niye anlatmıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu Ankara’daki beylerden bir tanesi israf için kimi gerekçe gösterdi? Papa’yı. Bu Müslüman değil miydi? Papa’yı niye gösteriyor? Sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor, nasıl yaşadığını niye anlatmıyor” dedi.

Türkiye’de israf olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vicdanı olan bazıları ‘Bu kadar israf olmasaydı vergiye bile gerek kalmazdı’ diyor. İsraf haram mı? Hepimiz bunu biliyor muyuz? Peki bu Ankara’daki beylerden bir tanesi israf için kimi gerekçe gösterdi? Papa’yı. Bu, Müslüman değil miydi? Papa’yı niye gösteriyor? Sevgili Peygamberimizi niye göstermiyor, nasıl yaşadığını niye anlatmıyor? Bunu anlatmamın nedeni şu, bütün vatandaşlarıma sesleniyorum, gidip sağda solda konuşuyorlar ‘Kılıçdaroğlu gelirse şunu yasaklayacak bunu yasaklayacak’ diye hiç kimse endişe etmesin Kılıçdaroğlu insan dostudur, Kılıçdaroğlu insanı sever, yüreğinde insan sevgisi vardır.Bu ülkede huzuru sağlamak için, insanların insanca yaşaması için her türlü tedbiri alacağım, her türlü avantajı insanımıza sağlayacağım..”