Kılıçdaroğlu THK'da

Kılıçdaroğlu THK'da
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Kurumu'nda. Kılıçdaroğlu burada THK Kayyum yönetim heyeti başkanıyla görüşecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul, Eskişehir, Mersin, Adana, Tekirdağ ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte, Türk Hava Kurumu’nda. Kılıçdaroğlu burada THK Kayyum yönetim heyeti başkanıyla görüşecek.

İmamoğlu: Resmi başvurumuzu sunuyoruz 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Hava Kurumu'nun (THK) yangın uçaklarına 11 belediyenin talip olmasının sorulması üzerine "Şu anda gözbebeğimiz THK, her çocuğun zihninde vardır bu ülkede. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca en etkin, en saygın kurumlarımızın başındadır. Düştüğü durum hepimizi üzmektedir. Yani THK demek, Kızılay demek hepimizin göğsünü kabartan kurumlar olmalı. Bu yönde atılan bu yanlış adımlarla geldiği bu noktada biz etkin olmak istiyoruz ve 11 büyükşehir belediye başkanımızla dün aldığımı karar gereği; mevcut uçaklarınızın tadilatı, tamiratı, bakımı, onarımı, hatta filonun genişletilmesi ve hatta bu filodan hizmet alma noktasında belediyelerimizin talebi olduğunu ilettik. Resmi başvurumuzu da bugün hazırlayıp sunuyoruz, 11 büyükşehir belediyesinin imzasıyla görüşmeleri başlatmak adına bugünden süreci başlatıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

 

 

Etiketler :