Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyaret etti

Kılıçdaroğlu Baykal'ı ziyaret etti
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hastanede tedavisi süren CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Anltalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hastanede tedavisi süren CHP'nin önceki Genel Başkanı ve Anltalya Milletvekili Deniz Baykalziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun cuma günü kesinleşecek olan CHP'nin cumhurbaşkanı adayları konusunda Baykal'ın görüşünü aldığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sürpriz bir ziyaret yaptı..

Kılıçdaroğlu, CHP'nin Önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz BAykal’ı tedavi gördüğü Gülhane Tıp Fakültesi hastanesi’nde ziyaret etti.

Başbaşa gerçekleşen yarım saat süren ziyarette Kılıçdaroğlu, siyasetteki son gelişmeleri anlattı. CHP Lideri, Cumhurbaşkanı Adayı konusunda da Baykal’ın görüşünü aldı. Deniz Baykal’a birkaç isim açıklayan Kılıçdaroğlu nihai kararını da cuma günü açıklayacaklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 10 gün önce de Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etmişti. Önceki gün Sözcü’ye yaptığı açıklamada Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, Türkiye’deki gelişmeleri yakından izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, Baykal’ın milletvekililiği adaylığı konusunu konuşmadıklarını söylemiş ancak “Genel başkanımız ne isterse o yapılır” demişti.

Baykal’la fikir alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, başbaşa yarım saatlik görüşmenin ardından saat 14:45’de hastaneden ayrıldı.

Etiketler :