Kılıçdaroğlu Başbakan Gibi Karşılandı

Kılıçdaroğlu Başbakan Gibi Karşılandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de bayraklarla karşılandı.Halk Arenası-Seçim Özel programına katılmak için Maltepe’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük bir şölen ile karşılandıUğur...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de bayraklarla karşılandı.

Halk Arenası-Seçim Özel programına katılmak için Maltepe’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük bir şölen ile karşılandı

Uğur Dündar tarafından Halk Tv’de sunulan ‘Halk Arenası Seçim Özel’ programına katılmak için Maltepe’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görkemli bir şölen ile karşılandı.

Partililer tarafından Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi girişinde ‘Başbakan Kemal’ sloganı ile karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, 4 saat boyunca Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı, seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu salona girerken havai fişek atan Maltepeli CHP’liler, konuklarının başından aşağı gül yaprağı döktüler.

Programın yapıldığı salonda dev Türk Bayrağı açılırken, Kemal Kılıçdaroğlu’nu sloganlarla destekleyen partililerin coşkusu hiç kesilmedi. Salona sığmayan partililer için Türkan Saylan Kültür Merkezi bahçesine programı takip edebilmeleri için dev bir ekran kuruldu. Programın sunucusu usta gazeteci Uğur Dündar, salonun tahsisi ve gördüğü coşkulu ve disiplinli organizasyondan ötürü, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a dört kez teşekkür etti. Program sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çiçek sunarak teşekkür eden Başkan Kılıç, “Sayın Kılıçdaroğlu, Maltepe’ye bundan sonraki ilk ziyaretini başbakan olarak yapacaktır” dedi.