Erdoğan'ın Mitingi Öncesi 'Kent Lokantası' Dev Afişle Kapatıldı

Erdoğan'ın Mitingi Öncesi 'Kent Lokantası' Dev Afişle Kapatıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Mart'ta açtığı Kent Lokantası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutköy mitingi öncesinde tartışmalara yol açtı. Afişlerin yerleştirildiği lokantanın önü, AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un resimleriyle donatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutköy ziyareti öncesinde, İstanbul'da uygun fiyatlarla hizmet veren İBB Kent Lokantası'nın önüne AKP adayı Murat Kurum'un büyük bir afişi yerleştirildi.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Durumu sosyal medya hesaplarından duyuran CHP Parti Meclisi üyesi Cem Aydın, "Halkçı ve sosyal belediyeciliğin en somut örneklerinden biri olan Kent Lokantası'nın, Cumhurbaşkanının ziyareti öncesinde kapatılarak görünmemesi sağlandı" ifadelerini kullandı. Aydın ayrıca, "O küçümsediğiniz kent lokantalarına yenileceksiniz" dedi.

KURUM'UN AÇIKLAMASI

Önceki açıklamalarında AKP adayı Murat Kurum, Kent Lokantalarını eleştirerek, "Bunu sanki bir işmiş gibi, marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk" demişti.