Kazada Şehit Olan Polis İçin Tören

Kazada Şehit Olan Polis İçin Tören
Beşiktaş'ta ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı lüks araçla bir polis aracının karıştığı kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz (35) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören...

Beşiktaş'ta ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı lüks araçla bir polis aracının karıştığı kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz (35) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törene İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Orhan Kapıcı, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve askeri personeller ile emniyet mensupları yeraldı.

2 KÜÇÜK ÇOCUĞU DA ORADAYDI

Törende, şehit polis memuru Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz, 4 yaşındaki oğlu Metehan ve 2,5 yaşındaki kızı Azra Su ile katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, üzüntüsünün derin acısının büyük olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, “29 Ocak Cuma günü saat 01.00 sıralarında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmet Fatih Alagöz, karşı şeritten gelen sivil bir aracın, resmi ekip otosuna çarpması sonucu oluşan trafik kazasında şehit olmuştur. Üzüntümüz derin acımız büyüktür, Allah hepimize sabırlar versin. Halkımızın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat halkımızın güvenliği için çalışan emniyet teşkilatımızın çok değerli bir üyesini hayatının baharında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi. Konuşmaların ardından, şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz için İstanbul İl Müftü Yardımcısı Vehap Kapıcıoğlu dua okudu.

EŞİNİN FERYATLARI

Özlem Alagöz, eşi İsmet Fatih Alagöz'ün cenazesinin tören mangası eşliğinde alınması sırasında fenalık geçirdi. Eşinin cenazesinin arkasından ilerleyen Özlem Alagöz, 'Eşime kıyanlar cezasını çekecek', 'O sarhoşlar sana nasıl kıydı Fatih'im', 'O Porscheliler sana nasıl kıydı' diye yüksek sesle feryat ettiği duyuldu. Bir süre eşinin cenazesi arkasında yürüyen acı eş, kendinden geçerek yere yığıldı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri kısa sürede müdahale ederek ambulansa alarak müdahale edildi. Törenin ardından, şehit polisin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Çorum'a gönderildi.