Kaybolan kimliği buldu, öğrenciyi sınava yetiştirdi
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi kimliğini ve sınav giriş belgesini kaybeden 8. sınıf öğrencisi Fatih Seval, duyarlı bir vatandaş sayesinde sınava yetişti.
KAYBOLAN KİMLİĞİ BULDU, ÖĞRENCİYİ SINAVA YETİŞTİRDİ
Fatih Seval, sınavın yapılacağı Şerif Özden Başarı Ortaokulu’na geldiğinde belgelerinin yanında olmadığını fark etti. Ailesi okul çevresinde belge ararken, yardım eli Latif Verimli’den geldi. Verimli, aracının sileceğinde bırakılmış kimlik ve sınav giriş belgesini fark ederek, hiç vakit kaybetmeden belgeleri okula getirdi.

“SADECE GÖREVİMİ YAPTIM”
Belgeleri Seval’in ailesine teslim eden Latif Verimli, yaptığı açıklamada, “Belgeyi aracın sileceğinin üzerine koymuşlar. Ben de bulup okula getirdim. İnşallah teslim almışlardır,” ifadelerini kullandı.
Fatih Seval sınava zamanında girebilirken, ailesi Latif Verimli’nin örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak:DHA