Kaya Çilingiroğlu'ndan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Hülya Avşar ile Bu Yüzden Evlenmiş...

Kaya Çilingiroğlu'ndan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Hülya Avşar ile Bu Yüzden Evlenmiş...
1997 yılında Hülya Avşar'la evlenen 8 yıl süren evliliklerini 2005 yılında sonlandıran Kaya Çilingiroğlu, 18 yıl sonra Hülya Avşar ile neden evlendiğini itiraf etti.

1997 yılında yaptıkları evlilik ve Paris'teki balayı görüntüleri ile Türkiye'de magazinin değişmez figürleri haline dönüşen Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın evlilikleri, 8 yıl aradan sonra büyük bir skandal ile sonlanmıştı.

Çiftin boşanmasının üzerinden 18 yılı aşkın bir süre geçerken, Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Çilingiroğlu'nun evliliği hakkında kullandığı ifadeler duyanları hayrete düşürdü.

kaya1.webpHÜLYA AVŞAR İLE EVLENME NEDENİNİ İTİRAF ETTİ

Eski evlilikleri Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile yaşananları anlatan Çilingiroğlu, Avşar kızı ile yaptığı evliliğe yönelik dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Hülya Avşar'ı çok sevdiğini belirten Çilingiroğlu, “İyi ki sevmiş ve evlenmişim. İyi ki çocuğum olmuş” şeklinde konuşurken, yeni bir evlilik ihtimali içinse "Asla" yanıtını verdi.

kaya3.webp"ZATEN ZEHRA İÇİN EVLENMİŞTİK"

“Hülya Avşar ile yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Asla ama biz ayrılamayız. Zaten Zehra için evlenmiştik” yanıtını verdi.

kaya2.jpg