Karla mücadelede mutlu olsun! Düğüne yetişmeye çalışan gelin ve damat için seferber oldular
İstanbul'da günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı sonrası Ataşehir Belediyesi de teyakkuza geçti. Vatandaşların gündelik hayatlarında olumsuzluk yaşamaması için yoğun bir çalışma yürütüldü.
Beyazların arasında renkli bir hikayeye adım atmak üzere Kübra Çağdaş Kaliç ve Bilal Kaliç ise düğünlerine yetişip yetişemeyeceği konusunda endişelenmeye başladı. O sırada devreye belediye çalışanları girdi.
Harmanyolu Sokak’ta düğün yapacak olan Kaliç çiftinin endişesini gidermek için belediye çalışanları seferber oldu. Düğün konvoyunun hareket edeceği yola hızla müdahale eden ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gerçekleştirip yolları temizledi.
Karla mücadele çalışmalarını sahada takip eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de gelen talep sonra çiftin bulunduğu sokağa giderek mutluluklarına şahit oldu.
O anlar Kaliç çiftine unutulmaz anlar yaşattı.
Çiftin düğünlerine sorunsuz bir şekilde gittiği kaydedildi.
O anlar şu şekilde cep telefonu kamerasına yansıdı.