Karantina yolunda bir garip görüntü: Otobüsten indirilip araca konuldu

Karantina yolunda bir garip görüntü: Otobüsten indirilip araca konuldu
Karantinaya alınmak üzere Paris'ten getirilen Türk vatandaşlarının bulunduğu otobüs durdurularak bir kişi valiziyle beraber indirilerek çakarlı özel bir araca konuldu. Otobüste bulunanlar ise duruma tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun duyurduğu Fransa ve Almanya'dan tahliye edilecek Türk vatandaşlarının uçakları inmeye başladı. 

Fakat, Paris'ten TK1824 sefer sayılı uçuşla Türkiye'ye getirilen yurttaşlar arasındaki genç bir kadın İstanbul Havalimanı'ndan otobüsle alınıp karantinaya gidilirken aracın durdurulması üzerine valizi ile otobüsten indi ve üzerinde çakar bulunan özel bir araçla gitti.

Yetkililer ve uzmanlar, günlerdir "14 gün kuralından" bahsetmesine rağmen yaşanan bu görüntüler karantina koşullarının sağlıklı olup olmadığı konusunda endişelere neden olurken görüntüleri sosyal medyada yayımlayan bir kişi "Halk sağlığı için tehlike olduğu için suç duyurusunda bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sözkonusu kişinin KKTC Sivil Havacılık KKTC Sivil Havacılık Daire Başkanı Mustafa Sofi'nin kızı olduğu iddia edildi.

sofi.jpg

İşte kadının araçtan indirildiği anlar:

Süleyman Soylu'dan açıklama

Süleyman Soylu, yanlış biniş işlemi yapıldığını iddia etti. 

Etiketler :