İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 1 Mayıs coşkusu

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 1 Mayıs coşkusu
KUTLAMALAR OLAYSIZ SONA ERDİİzmir'de, güzel havada coşkulu geçen 1 Mayıs kutlamalarında tek konuşmayı, tertip komitesi adına Türk İş 3'üncü Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç, yaptı. Karakoç konuşmasında, genel olarak taşeron...

KUTLAMALAR OLAYSIZ SONA ERDİ

İzmir'de, güzel havada coşkulu geçen 1 Mayıs kutlamalarında tek konuşmayı, tertip komitesi adına Türk İş 3'üncü Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç, yaptı. Karakoç konuşmasında, genel olarak taşeron sistemini eleştirdi. Kutlamalar sırasında, KESK üyesi bir kişinin, kürsüde kürtçe konuşması, tartışma yarattı. Bu kişiyle, kendisine müdahale eden bir başka tertip komitesi üyesi arasında itişme de yaşandı. Ancak araya girenler tarafından taraflar, kürsünün bulunduğu alandan uzaklaştırıldı.

Kutlamalarda sanatçı Suavi de konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Suavi, vatandaşları dağılımda olası provakosyanlara kapılmamaları için de uyardı, yaklaşan seçimler öncesinde bu tür olayların olabileceğini söyledi. 1 Mayıs kutlamalar Suavi konseriyle sona erdi.

Bu arada HDP'nin alana girişi sırasında yaşanan arbede sonrasında, toplam 10 polis ile vatandaşın, hastaneye gittikleri ve ayakta tedavilerini yaptırdıkları öğrenildi. Kutlamalara katılanlar gruplar halinde olaysız olarak dağıldı.