İstanbul'da Güpegündüz Otomobil Çaldılar! 2 Şüpheli Yakalandı

İstanbul'da Güpegündüz Otomobil Çaldılar! 2 Şüpheli Yakalandı
İstanbul'da park halindeki otomobilleri çalarak motor ve şase numaralarını değiştirip satan iki şüpheli, polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameraları, şüphelilerin otomobil çalma anlarını anbean kaydetti. Çalınan otomobiller sahiplerine teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından park halindeki otomobilleri çalan şüphelileri yakalamak için operasyon düzenlendi.

istanbul-istanbulda-park-halindeki-ot-36367.jpg

Eyüpsultan, Bağcılar, Bahçelievler'de yapılan çalışmalarda, güvenlik kameraları tarafından şüphelilerin bazı olaylarda görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde, park halindeki otomobillere yaklaşan şüphelilerin araçların kapısını açarak içeri girdiği ve düz kontak yaparak çaldıkları görüldü.

istanbul-istanbulda-park-halindeki-ot-36367-1.jpg

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, daha önceden tespit edilen adreslere Bursa, Kocaeli ve İstanbul'da baskın düzenledi. Bu baskınlarda, İsmail D. (32) ve Hasan D. (23) adlı iki şüpheli gözaltına alındı.

istanbul-istanbulda-park-halindeki-ot-36367-2.jpg

Şüphelilerin sorguları Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelilerin 6 otomobil hırsızlığı olayının failleri olduğu belirlendi.

istanbul-istanbulda-park-halindeki-ot-36367-4.jpg

MOTOR VE ŞASE NUMARALARINI DEĞİŞTİRİP SATTILAR

Ayrıca, şüphelilerin çaldıkları otomobillerin motor ve şase numaralarını değiştirerek sattıkları ortaya çıktı. Operasyon kapsamında ele geçirilen otomobiller sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

istanbul-istanbulda-park-halindeki-ot-36367-5.jpg

Kaynak:DHA