İstanbul hava durumunda bugün...

İstanbul hava durumunda bugün...
Hava sıcaklığı 8 derece birden düşen İstanbul için hava durumuyla ilgili meteoroloji ve AKOM'dan uyarı açıklamaları geldi.

İstanbul'da hava durumu,  dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağışın etkisi altında kalmaya devam ediyor. Rüzgarın da etkili olduğu kuvvetli yağışta metrekareye 107 kilogram yağış düşerken kent merkezi yağıştan fazlasıyla etkilenmeye başladı.

İstanbul hava durumundan dolayı deniz otobüsü seferleri iptal

İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İstanbul hava durumu neticesinde 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri yapılamadı. Şirket, 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve 12.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri de iptal etti.

AKOM'dan İstanbul saatlik hava durumu tahmini

İstanbul'da yağmurla birlikte hava durumu 6-8 derece arasında azaldı. Kuvvetli yağışlar kesintisiz gece saatlerine kadar İstanbul'da devam edecek. Yarın yağışlar ara verirken parçalı bulutlu bir hava olacak. Cumartesi günü ise İstanbul yeniden yağmur altında olacak.

İlgili Haberler
Etiketler :