İş Arkadaşlarının Karısına Sarktı! O Kadınlar Bir Araya Gelip İntikam Aldı!

İş Arkadaşlarının Karısına Sarktı! O Kadınlar Bir Araya Gelip İntikam Aldı!
Mersin'de pes dedirten bir taciz vakası gündeme geldi. Çalışma arkadaşlarının eşlerine sosyal medyadan uygunsuz mesajlar atarak taciz eden şahıs o kadınlar tarafından hiç unutamayacağı bir ders aldı.

Mersin'de bir kişi aynı firmada çalışan çalışma arkadaşlarının eşlerini sosyal medyadan taciz etti. Kadınlara sosyal medyadan uygunsuz mesajlar atan ve taciz eden şahıs öyle bir olay yaşadı ki bir daha hiç unutamayacak...

"KOCANI BIRAK BENİMLE OL"

Show Haber'in aktardığına göre, Mersin'de bir adam, aynı firmada çalıştığı arkadaşlarının eşlerine mesajlar gönderdi. O mesajlarda "Ben sana daha iyi bir hayat sunarım", "Kocanı bırak benimle ol", "Beline sarılırım ne güzel olur, saçlarını koklarım", "Sen benim ol, seninle en güzeli yaşamak isterim" gibi ifadeleri yer aldı.

KADINLAR PLAN YAPTI TUZAK KURDU

Mesajlar devam edince kadınlardan biri durumu eşine anlattı. Durumu öğrenen eşi, tacizcinin kimliğini öğrenebilmek için tuzak kurdu. Kadının kocası ve diğer mağdurların eşleri o gün, o saatte kafeye geldi. Mağdur kadınların eşleri ellerindeki sopalarla tacizciye dayak attılar. Dayak sonucunda o tacizci yere düşüp baygınlık geçirdi.

Show Haber'in haberine göre tacize uğrayan kadın, "Kendini farklı isimlerle tanıtıp evli bekar fark etmeksizin bayanlara sosyal medyadan tacizlerde bulunuyor. Çarşıya bile çıkmaktan korkuyorum. Kendisiyle evlenmemi, daha iyi bir hayat sunacağı yönünde uygunsuz tekliflerde bulundu. Eşim sohbeti biraz devam ettir şahsın tam kimliği öğrenelim ve şikayetçi olalım dedi." ifadelerini kullandı.