İlkokul müdüründen karma eğitimi hedef alan akılalmaz paylaşım

İlkokul müdüründen karma eğitimi hedef alan akılalmaz paylaşım
Gaziantep’teki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun müdürü Cuma Ağca, 'kız ve erkek okullarının açılması gerektiğini' savundu.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun müdürü Cuma Ağca, kapatılan Refah Partisi’nin eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz’ın "Karma eğitim denilen baş belası sistemden bir an önce vazgeçilmeli" sözlerini kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Ağca, "kız ve erkek okullarının açılması gerektiğini" savundu.

Sözcü Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili de hakaret içeren paylaşımda bulunan Ağca, paylaşımlarının tepki çekmesinin ardından çocuklarını bahane ederek, "Telefon akşamları çocuklarımın elinde oluyor. Muhtemelen onlar yaptı" dedi.

Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Uğur Kalkan da, Ağca'nın paylaşımlarına tepki gösterdi. “Bu nasıl bir okul müdürüdür?” diyen Kalkan, şunları söyledi: 

"Bu ülkenin okulunda müdürlük yapıyor ama karma eğitim hakkında ‘baş belası sistem’ diye paylaşım yapma cesareti gösteriyor. Anlaşılan bu şahsı müdürlük görevi kesmiyor. Üst makamlara, 'Ben buradayım, beni de yukarılara atayın' mesajı vermek için muhalefete saldırıyor. Bu kişinin görevden alınmasını istiyoruz."

Etiketler :