Horoz dövüştüren 31 kişiye para cezası: 1 firari hükümlü yakalandı

Horoz dövüştüren 31 kişiye para cezası: 1 firari hükümlü yakalandı
Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir evde horoz dövüştürdüğü tespit edilen 31 kişiye para cezası uygulandı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir bağ evinde horoz dövüştürdüğü belirlenen 31 kişiye toplam 56 bin lira para cezası uygulandı. Operasyonda, hakkında kasten öldürme suçundan 13 yıl 5 ay hapis cezası bulunan bir firari hükümlü de yakalandı.

horoz-dovusturen-31-kisiye-toplam-56-bin-lira-para-cezasi-7958-dhaphoto2.jpg

Ballıca Mahallesi'nde horoz dövüştürerek kumar oynatıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Adrese yapılan operasyonda horoz dövüştürdüğü tespit edilen 31 kişiye toplam 56 bin lira para cezası uygulandı. Kumar oynatılması için yer temin eden 44 yaşındaki M.Ö. ile 56 yaşındaki H.T.'ye ise adli işlem yapıldı.

horoz-dovusturen-31-kisiye-toplam-56-bin-lira-para-cezasi-7958-dhaphoto1.jpg

Bu arada baskın sırasında kaçmaya çalışan ve yapılan kimlik tespitinde kasten öldürme suçundan hakkında 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü 37 yaşındaki S.Ö. de yakalandı. Adreste yapılan aramada ise 20 bin 450 TL nakit para, saat, dövüşen horozların yaralarını dikmek için kullanılan iplik takılı 4 iğne, yara bandı, 14 horoz, ring olarak kullanılan kafes, 10 iskambil destesi, 1 gram kubar esrar ve esrar içiminde kullanılan çarşaf kağıda el konuldu.

Kaynak:DHA