HAYDER Derneği'nden resmi araç açıklaması

HAYDER Derneği'nden resmi araç açıklaması
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanı olduğu Hayder Aşevi’ne ait bir araçla ilgili iddiada bulunuldu, dernekten açıklama geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kayıp araç filosunun nerede olduğu belirsizliğini korurken, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, bir derneğe ait araçta resmi plaka görüldü. Hayder Aşevi’ne ait bir aracın üzerindeki plakanın bir resmi plaka olması dikkatlerden kaçmadı.

[Haber görseli]

Söz konusu derneğin onursal başkanlığını ise kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen İsmailağa Cemaati’nin önemli isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü yapıyor.

HAYDER DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde:

"Kamu Yararına faaliyetler yürüten derneğimize ait araçların fotoğraflarını çekerek, mesnetsiz iddialarla derneğimizi karalamaya çalışan şahıs ya da şahıslar hakkında hukuki alanda gerekli çalışmalar başlatılacaktır.

Paylaşımdaki fotoğrafta görülen taşıt, Hoca Ahmet Yesevi Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere ve eğitim kurumlarına hizmet vermek amacıyla 2016 yılının Ekim Ayı’nda faaliyete açılan HAYDER Aşevi'nde kullanılmaktadır."

cubbeli1.pngcubbeli2.pngcubbeli3.pngcubbeli4.png 

Etiketler :