Haluk Koç'tan o mektuba yanıt geldi

Haluk Koç'tan o mektuba yanıt geldi
CHP'de Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç geçtiğimiz aylarda "Ocak ayında genel başkan yardımcılığı ve genel saymanlık görevlerimden ayrılacağım. Bayrağı gençlere bırakmak lazım" açıklamasını...

CHP'de Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç geçtiğimiz aylarda "Ocak ayında genel başkan yardımcılığı ve genel saymanlık görevlerimden ayrılacağım. Bayrağı gençlere bırakmak lazım" açıklamasını yapmıştı.

Ocak ayı geldi deneyimli siyasetçi Haluk Koç'un sevenleri istifa etmemesi için harekete geçti.

BİZİ BIRAKMAYIN SAYIN VEKİLİM!

Egekulis'in haberine göre, Haluk Koç büyük bir ihtimalle önümüzdeki dönemde aktif siyasete ara veren isimler arasında yer alacak. Koç cephesinden gelen bu sinyaller İzmir’de onu sevenleri harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Haluk Koç’a gönderilen mesajda siyasetten ayrılma iddialarına karşı, ‘durun, bu partinin size ihtiyacı var’ çığlığı vardı.

İşte o mesaj…

Geçtiğimiz aylar içinde sizin siyaseti bırakacağınız haberini basından duyduk

CHP’nin size hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. CHP’de toparlayıcı olabilecek ‘. kurucu Genel Başkan Deniz Bey gözüküyordu belki alternatif ve partinin sigortası olarak şimdi Deniz Bey rahatsızlandı. Bu görev genel başkan adayı olmuş size düşüyor. Sakın ola ki Haluk Vekilim partiyi bırakmayınız. Partinin geçmişini Türkiye’nin geçmişini o partide sizden fazla bilen yok ne güzel siz partinin parasını yemediniz yedirmediniz yüzlerce bu partiye bina aldınız. Lütfen siyaseti ve vekilliği bırakmayınız bu partiyi partiyi ve ülkeyi tanımayanlara bırakmayınız. BU PARTİNİN VE ÜLKENİN SİZE İHTİYACI VAR BİZ ÇALIŞMA GRUBU OLARAK TÜM İZMİR VE EGE BÖLGESİNDE 2019 SEÇİMLERİ İÇİN AKILLI İNSANLAR TOPLULUĞU OLARAK ÇALIŞIP SEÇİMLERİ ALACAĞIZ.

SAYGILAR SUNARIM.

MEHMET EMİN ACAR

İZMİR KARABAĞLAR

HALUK KOÇ'TAN KOÇ GİBİ CEVAP!

Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un bu mesaja yanıtı gecikmedi. Tekrar milletvekili olma düşüncesinin olmadığının altını çizen Haluk Koç partinin kasasıyla ilgili yaptıklarını da özetledi. Samimi cevabın en dikkat çekici tarafı, ‘kilere artık fareler giremiyor’ vurgusuydu.

İşte Haluk Koç’un kendisine gelen mesaja yönelik olarak yazdığı ancak CHP’ye gönül vermiş herkesi yakından ilgilendiren o satırları…

Sayın Acar;

Tekrar Milletvekili olmak gayret ve beklentisi içinde olmadığımı ifade etmeye çalışmıştım.

Aynı fikirdeyim. Günü geldiğinde kişiler ısrarcı olmadan yol açıcı, yol gösterici de olabilmeliler diye düşünüyorum.

Genel Merkez’deki Saymanlık görevi içinse; partideki en önemli alanı 3-4 yıl içinde kurumsallaştırmaya çalıştım. Partinin şu anda “0” (sıfır) borcu var.

Mahkemeler halloldu. Tüm ödemeler zamanında.

Personel norm kadroya yaklaştı (147’den 96’ya düşürüldü), Örgüt yardımları (Tüzük Md. 80) ve Örgüt kiraları gerçekçi değerler üzerinden ve istisnasız ödeniyor.

Tüm alımlar peşin ve 10.000 TL üzeri ihale ve teklif üzeri yapılıyor (Siyasi Partiler Yasasında şart olmadığı halde).

Üstüne 90’a yakın gayrimenkul de alındı (Anadolu’da çeşitli İl ve İlçelerde).

Özeti: Kilere artık fareler giremiyor.

Bu görev alanının korunması ve partinin mali namusunun titizlikle sürdürülmesi gerekiyor. Tek korktuğum sonrasındaki riskler. Bakalım.

Yorum ve dilekleriniz için içten teşekkürler.

Sevgi ve saygılarımla,

Prof. Dr. Haluk KOÇ

Genel Başkan Yardımcısı

Ankara Milletvekili

Etiketler :