Halk TV'den iki yeni sürpriz!

Halk TV'den iki yeni sürpriz!
Halk TV tüm engellemelere ve baskılara rağmen büyümeye ve genişlemeye devam ediyor... Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Lale Özan Arslan'ın konuğu olduğu programda iki yeni sürprizi duyurdu

Halk TV tüm engellemelere ve baskılara rağmen büyümeye ve genişlemeye devam ediyor... Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Lale Özan Arslan'ın konuğu olduğu programda iki yeni sürprizi duyurdu. Duayen gazeteci Fikret Bila ve Halk TV ekranlarında daha önceden de tanınan Gürkan Hacır yeniden Halk TV izleyicileriyle buluşacak.

Halk TV tüm engellemelere ve baskılara rağmen büyümeye ve genişlemeye devam ediyor! Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, iki sürprizi Halk TV Ana Haber'de açıkladı. Duayen gazeteci Fikret Bila'nın yanısıra, Gürkan Hacır da yeniden Halk TV izleyicileriyle buluşuyor.

Şaban Sevinç'in, "Her kesimin saygısını kazanmış" ve "Bülent Ecevit'in en güvendiği gazeteci" olarak tanıttığı Hürriyet Gazetesi'nin son genel yayın yönetmeni duayen gazeteci Fikret Bila da Halk TV ailesinin bir parçası oldu.

Pazartesi günleri saat 21.00'da ve Cumartesi günleri saat 11.00'da, Şaban Sevinç'in "CNN Türk'e geçen yayın döneminde ödünç göndermiştik, şimdi geri döndü" dediği Gürkan Hacır da Halk TV izleyicileriyle buluşacak.

Türkiye'deki gazeteciliği de kısaca değerlendiren Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, "Artık Türkiye'de maalesef gazetecilik yapılabilecek başka mecra kalmadı. Halk TV de gazetecilik yapamayanların, gazetecilik yapabileceği son mecra, son kale, son platform... Özgür Gazeteciler Platformu koyduk adımızı. Bu bizim yeni dönemdeki sloganımız" ifadelerini kullandı.

Sevinç, "Türk medyasında bir çölleşme yaşanıyor. Bu çölleşmeye karşı biz, Halk TV olarak, Türkiye'deki bu eksiği, kamuoyunun haber alma hakkını böyle önemli, sözü olan, saygı değer, gazetecilik yapan, yapmak isteyen, özgür düşünceli insanları ekranımıza dahil etmeye devam edeceğiz. Aramıza yeni katılımlar da olabilir." diyerek Halk TV'nin vizyonunu da açıkladı.

Etiketler :