Halk TV izlenme oranıyla yine zirvede

Halk TV zirvedeki yerini kimseye bırakmıyor. Günlerdir izlenme oranıyla birinci sırada yer alan halkın kanalı yine diğer televizyon kanallarına fark atarak zirvedeki yerini koruyor...

Siyaset, yurt ve dünyadaki tüm gelişmelerin tek adresi Halk TV olmaya devam ediyor... Günlerdir hep zirvede olan halkın kanalı yerini hiçbir televizyon kanalına kaptırmıyor... Bağımsız denetim kuruluşu Kantar Medya'nın sonuçları da vatandaşların Halk TV'ye olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haftasonu gelen reyting oranları halkın tercihinin en büyük göstergesi oldu.  Pazar günü vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Maltepe'de düzenlenen ve binlerin katıldığı 'İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç' mitingini Halk TV'den dakika dakika canlı yayınlarla takip etti.

Aynı gün yaşanan ve tüm Türkiye'yi sarsan şehit cenazesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişiminin ayrıntıları ve sıcak gelişmeler için de vatandaşların tercihi yine Halk TV'den yana oldu.

Halkın kanalı, Pazar günü gün bazında 4.71'lik izlenme oranıyla diğer kanallarla arasında farkı ikiye katladı.

Pazartesi de izleyicilerin tercihi yine Halk TV'den yana oldu. Gün genelinde 2,60 reyting oranıyla tüm haber kanallarını geride bırakan Halk tv, Prime Time'da ise 2,31'lik izlenme oranıyla zirveye oturdu...

Türkiye ve dünyadan tüm gelişmelere anlık ulaşmak için bizden ayrılmayın.

 

Etiketler :