Hakan'dan Survivor'a duygusal veda

Hakan'dan Survivor'a duygusal veda
Hakan Hatipoğlu elenmesinin ardından Instagram sayfasında duygusal bir yazı yayınladı.Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde yapılan sms oylamasında en az oyu alan Hakan Hatipoğlu adaya veda eden isim oldu. Hakan...

Hakan Hatipoğlu elenmesinin ardından Instagram sayfasında duygusal bir yazı yayınladı.

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde yapılan sms oylamasında en az oyu alan Hakan Hatipoğlu adaya veda eden isim oldu. Hakan Hatipoğlu elenmesinin ardından Instagram sayfasında duygusal bir yazı yayınladı.

Hatipoğlu mesajında şunları yazdı: Survivor maceramnın sonuna geldik. Hayatımın en dolu, en öğretici ve en güzel 4 ayının ıssız bir adada, secdiklerimden çok uzakta ve açlıkla geçeceğini tahmin edemezdim. Geriye baktığım zaman çok mücadele ettim, yıprandım, yoruldum ama her gün farklı bir tecrübe ekledim hayatıma Survivor All Star'da... doğanın gücüne ve merhametine tanık oldum. DNA olarak maymundan sadece yüzde 1 daha üstün olan biz insanların, bir maymunun şartlarında, doğada esasen ne kadar aciz olduğunu gördüm. Çok kişiyle mücadele ettim, çok kişi de benimle... Bazen kırdık, bazen kırıldık. Pes etmeden hepimiz Survivor All Star olmak için mücadele ettik. Benim için herkes Survivor'dı, herkes şampiyondu. Söyleyebileceğim tek şey sevginin ve saygının kıymetini bilin. Çünkü hayat size her şeyi veriyor, telefi ettiriyor yada yettiriyor ama sevdiklerinizin ve sağlığın yeri dolmuyor. Bütün Survivorsevdiklerime ve aileme kavuşacağım o anı bekledim. Şimdi benim için eve dönme ve kavuşma zamanı. ayrılıklar da güzeldir, kavuşmalar bir fazlaysa ayrılıktan...

Finale kalamadım, All Star olamadım ama iyi bir evlat, iyi bir eş, iyi bir vatandaş olmak için var gücümle hayat mücadeleme devam edeceğim. Ve Survivor boyunca kurguladığım en büyük planı hayata geçirmeyi çok istiyorum, iyi bir baba olabilme hayalimi...

Bunu okuyan genç kardeşlerim, çocuklar iyi dinleyin... Hepinizi çok seviyorum, umarım iyi yönlerimi örnek olup kötülerini de yanlış olarak değerlendirmişsinizdir. Ailenizin kıymetini bilin, sizi karşılıksız seven ailenizin sözünü hep dinleyin ve boş yere sakın kırmayın onları.

Ben Yeşilay gönüllüsüyüm. Kötü alışkanlıkların sizi kontrol altına almasına sakın izin vermeyin. Gençliğin ve o sizi yorduğunu düşündüğünüz derslerin, kitapların kıymetini bilin. Onlara sarılın. Spor yapın bol bol. Kısaca kendinizi hayata hazırlayın. Çünkü hayat çok zor ve başına gelince, sorumluluk alınca anlıyorsun bunu.

Zekanızı doğru kullanın ve kullanırken hep kalbinizden yardım alın. Zor günleri hep düşünün ve zor günlerde asla pes etmeyin.

Başta beni sabırla bekleyen aileme, dostlarıma ve sıkılmadan izleyen herkese özellikle HHFC'ye sonsuz teşekkürler. Dördüncü yıldız için de teşekkürler şampiyon Galatasaray... Gittin mi büyük gideceksin, ayrılık bile gurur duyacak seninle... Hakkınızı helal edin.