Göknel, İSKİ skandalı ile SHP'yi batırdı; şimdi gözü CHP'de

Göknel, İSKİ skandalı ile SHP'yi batırdı; şimdi gözü CHP'de
İSKİ skandalı ile İstanbul kaybedilmesine neden olan eski İBB Başkanı Ergun Göknel'in bu kez hedefinde CHP vardı. Göknel, CHP'nin 25 yıldır proje üretemediğini iddia etti.

SHP’nin 1989’da kazandığı İstanbul’u, İSKİ skandalı nedeniyle 5 yıl sonra kaybettiren isim olan Ergun Göknel, yayınladığı "Seçim nasıl kazanılır?" kitabı ile yeniden gündemde. Göknel, Sabah gazetesine verdiği röportajda CHP'nin 25 yıldır proje üretemediği iddia etti. Göknel'in söyleşideki sözleri şöyle:

"CHP'nin İstanbul'da bir daha seçim kazanamamasını kendisine bağlayanlar olduğunu hatırlatan Göknel, şunları anlattı: "Bazen sokakta ve toplu taşıma araçlarında beni tanıyanlar yanıma gelip, 'Sizin yüzünüzden bir daha İstanbul'da CHP iktidar olmadı' diyerek sitem ediyorlar. Bu ifadeleri kullananlarla tartışmaya girmiyorum. Ancak hep hakemde kabahat bulmaya benziyor bu yaklaşımlar. 25 yıldır doğru düzgün politika üretmemişler, proje sunmamışlar. Tüm sorunu benim üzerime yıkıyorlar. Seçime 6 hafta kaldı ortada CHP'nin doğru düzgün projesi yok. Kapı kapı dolaşmak, güler yüzle insanlara yaklaşmak çok önemli."

Etiketler :