Gökçek'le Ahmet Hakan Kapıştı

Gökçek'le Ahmet Hakan Kapıştı
Ahmet Hakan ile Melih Gökçek arasında yine Twitter düellosu yaşandı.Doğan Haber Ajanası’nın resmi Twitter hesabından yayınlanan ve HDP’ye oy isteyen tweetle ilgili “DHA safını açıkça belli etmiş” şeklinde tweet paylaşan...

Ahmet Hakan ile Melih Gökçek arasında yine Twitter düellosu yaşandı.

Doğan Haber Ajanası’nın resmi Twitter hesabından yayınlanan ve HDP’ye oy isteyen tweetle ilgili “DHA safını açıkça belli etmiş” şeklinde tweet paylaşan Melih Gökçek’e gazeteci Ahmet Hakan’ın “yine atladın sazan gibi… hacklendi… ” şeklinde cevap vermesiyle Twitter’da Melih Gökçek-Ahmet Hakan düellosu başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden Hürriyet yazarı gazeteci Ahmet Hakan Coşkun’a, HDP’yi desteklediği için eleştirilerde bulundu. Ahmet Hakan’ı etiketlediği mesajlarında bölücü terör örgütü “PKK’nın desteklediği HDP’yi patlattın mı parlatmadın mı” diye soran Gökçek, son 1 ayda kendisini CNN Türk kanalında yayınlanan Tarafsız Bölge programına davet etmesini defalarca istediğini ancak Ahmet Hakan’ın buna yanaşmadığını ileri sürdü.

Ahmet Hakan ise Melih Gökçek’in tweetlerine “ben sana “aykut erdoğdu ile çıkarsan olur” dedim, sen de buna karşılık “aykut olmaz” demedin mi?” diyerek Gökçek’in bu iddiasına cevap verdi.