Önce Canlı Yayın Açtı Sonra 30. Kattan Yere Çakıldı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, 25 yaşındaki Dilaray Karmaz yaşadığı 39 katlı binanın 30. katından düşerek can verdi. Olayla ilgili 'cinayet' şüphesi ile soruşturma başlatılırken Karmaz'ın kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ın gözaltına alındığı belirtildi. Soruşturmada ulaşılan canlı yayın detayı dikkat çekti...

Akıllara durgunluk getiren olay, Esenyurt ilçesi Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

İddialara göre, kız kardeşiyle aynı dairede yaşayan 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı 39 katlı binanın 30. katından düşerek site avlusuna düştü.

Olay yerine gelen ekipler, düşen kişinin bir kadın olduğunu tespit etti. Sağlık ekipleri de kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda düşen kişinin Dilaray Karmaz olduğu belirlendi.

kapak-114727.jpg

KIZ KARDEŞİ İLE ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Polis ekipleri, olayla ilgili derinlemesine araştırmalar yapmak üzere Karmaz'ın aynı evde kaldığı kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ın ifadelerine başvurdu.

0x0-25-yasindaki-dilaray-karmaz-30-kattan-yere-cakildi-canli-yayin-detayi-sok-etti-1712488107685.webp

DİKKAT ÇEKEN CANLI YAYIN DETAYI

Karmaz, olaydan önce kız kardeşi ile aralarında sosyal medya hesaplarında yaptıkları canlı yayınlarla ilgili tartışma çıktığını, bunun üzerine Dilaray'ın alkol alıp odasına giderek kapıyı kapattığını, daha sonra da atladığını söyledi.

'CİNAYET' ŞÜPHESİ İLE GÖZALTINA ALINDILAR

Dilaray Karmaz'ın cansız bedeni olay yerinde nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri olay sırasında evde olan Lale Begüm Karmaz ile kız arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ı şüpheli olarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından inceleme devam ediyor.

bpakjlap60wqb-a3cbw7lw.webp

0x0-25-yasindaki-dilaray-karmaz-30-kattan-yere-cakildi-canli-yayin-detayi-sok-etti-1712488107568.webp