Fatih Portakal torpili ifşa etti, AKP'li başkan geri adım attı

Fatih Portakal torpili ifşa etti, AKP'li başkan geri adım attı
AKP'nin İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bekar, AKP üyelerine üniversite hastanesine "personel alımı" mesajı gönderdi. Fatih Portakal'ın mesajı ifşa etmesi üzerine, Bekar geri adım atarak başvuruların İŞ KUR'dan yapılacağını söyledi.

AKP üyelerine gönderilen mesajda, "Değerli üyemiz D.E.Ü. Hastanesine 35 yaşını aşmamış pesonel alınacaktır. Bilgi için ilçemize müracaat ediniz. (Kadir BEKAR-AK Parti Narlıdere İlçe Bşk.)" yazması dikkat çekti.

FOX Ana Haber sunucusu Faith Portakal, bu mesajı kişisel Twitter hesabında paylaştı. Portakal, "Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi? İktidar partisinin İzmir Narlıdere ilçe başkanı güya kayıtlı parti üyelerine bu sms’i göndermiş! @universitemDEU icin sanki talep toplanıyor! Olabilir mi? olmamalı... umarım  bsk @kadirbekar6135 a ait değildir sadece sahtekarliktır." ifadelerini kullandı.

İfşa sonrası geri adım attı

Portakal'ın söz konusu mesajı ifşa etmesi üzerine bir mesaj daha gönderen Kadir Bekar, "DÜZELTME. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine Noter huzurunda KURA yöntemi ile Canlı yayında temizlik ve güvenlik personeli alımı yapılacaktır. Müracaatları İŞ KUR üzerinden yapabilirsiniz." dedi.

Etiketler :