Fatih Altaylı'nın Defne Samyeli'ye Sorduğu O Soru!

Gazeteci Fatih Altaylı YouTube kanalındaki programında Defne Samyeli'yi ağırladı. Altaylı'nın Defne Samyeli'yle diyalogları, sosyal medyada gündem oldu.

Yıllara meydan okuyan görüntüsüyle sık sık gündeme gelen 51 yaşındaki Defne Samyeli'nin, Çin'in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi'nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki programında Defne Samyeli'yi ağırladı.

Fatih Altaylı’nın Defne Samyeli’ye sorduğu soru sosyal medyada gündem oldu. Altaylı programı sadece bu soruyu sormak için yaptığını söyledi.

defne-samyeli-fatih-altayli.jpg

Altaylı’nın programda soruduğu bir soru dikkat çekti. Altaylı sorusunun başında “Bütün programı bunu sormak için yaptım” diyerek, Çin’deki bir üniversitenin Samyeli ile ilgili araştırmasını sordu. Defne Samyeli ise bir araştırma grubunun kendileri ile temasa geçtiğini belirterek süreci anlattı.

fatih-altayli1.png

Fatih Altaylı, söz konusu soruyu ve Defne Samyeli’nin yanıtını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

“Bugün 30 yıllık arkadaşım ve çok iyi bir arkadaşımın eski eşi Sevgili Defne Samyeli ile çok tatlı bir sohbet gerçekleştirdik. En merak ettiğim ise biz yaşlanırken onun nasıl Benjamin Button’ın dişisi gibi olduğu sorusuna vereceği yanıttı.”