Faili meçhul cinayet 17 yıl sonra çözüldü

Faili meçhul cinayet 17 yıl sonra çözüldü
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği Faili Meçhul Dosyalar ekipleri, 1998 yılında elektrik kablosuyla boğularak öldürüldükten sonra ziynet eşyaları gasp edilen kadın...
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği Faili Meçhul Dosyalar ekipleri, 1998 yılında elektrik kablosuyla boğularak öldürüldükten sonra ziynet eşyaları gasp edilen kadın cinayetini aydınlattı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri’nin Talas ilçesi Kiçiköy Mahallesi Ulus sokakta 1998 yılında elektrik kablosuyla boğularak öldürülüp ziynet eşyaları gasp edilen M. D.’nin eşi K. D. ve oğlu M. K. D., 17 yıl aradan sonra olayın failleri olarak tutuklandı.

EŞİNİ ELEKTRİK KABLOSUYLA BOĞDUKTAN SONRA ALTINLARI GASP ETMİŞ

Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın göreve atanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde oluşturulan Faili Meçhul Dosyalar ekibi, Ankara, Antalya ve Kayseri’de yaptıkları 4 buçuk aylık çalışma sonrası başına sert cisimle vurulduktan sonra elektrik kablosuyla boğulup öldürüldüğü ve altınları gasp edildiği belirlenen M. D. cinayetinin faili meçhul şüphelisi olarak eşi K. D. ve oğlu M. K. D. ile birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan K. D. ile M. K. D., ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılan M. D.’nin eşi K. D. ile oğlu M. K. D. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZEL EKİP İKİNCİ FAİLİ MEÇHUL CİNAYETİ DE AYDINLATTI

Öte yandan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular tarafından kurulan Faili Meçhul Dosyalar ekibi, ikinci cinayeti de aydınlatmış oldu. Daha önce de aynı ekip, 2005 yılında işlenmiş cinayeti 9 yıl aradan sonra DNA testi ile aydınlatmıştı.

Etiketler :