Esra Albayrak'a hakaret eden bir kişi daha tutuklandı

Esra Albayrak'a hakaret eden bir kişi daha tutuklandı
Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik 'hakaret içerikli' paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınanlardan 1 kişi daha tutuklandı.

Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik "hakaret içerikli" paylaşımlarda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan kişilerden biri daha tutuklandı.

DHA'nın haberine göre Berat Albayrak ile ailesine yönelik sosyal medyadaki hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin yurt genelinde gözaltına alınan 16 hesap yöneticisinden Mehmet Fatih K. ile Muammer K. bugün Çağlayan Adliyesi'ne çıkarıldı. Mehmet Fatih K. tutuklanırken, Muammer K. adli kontrolle serbest kaldı. 5 kişinin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı, 9 kişinin işlemlerininse sürdüğü belirtildi. Tutuklanan Mehmet Fatih K.'nin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Öte yandan önceki gün de Mersin'de konuyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ercan B.'nin dün çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince "kamu görevlisine hakaret" suçundan tutuklandığı bildirilmişti.

Etiketler :