Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz İddiası!

Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz İddiası!
Esenyurt’ta yaşlı bir kadına tacizde bulunduğu öne sürülen bir şüpheli, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Ortalığı birbirine aktan taciz iddiasında şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt’ta bir parkta meydana gelen olayda, iddialara göre, parkta oturan yaşlı bir kadına fiziksel tacizde bulunan bir adam, yurttaşlar tarafından fark edildi. Yurttaşların müdahalesi sonucu şüpheli kaçmaya çalıştı ve kısa süre sonra yakalandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olay anları, bir yurttaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mahalle sakini Murat Büyükturan, yaşananları anlatırken, “Bir şahıs yaşlı bir kadına tacizde bulunmuş. Vatandaşlarımız onu döverek kovaladı. Biz de birkaç kez vurduk. Halk olarak böyle sapıklar varken çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz” dedi. Bir diğer mahalle sakini Emrah Yazman ise, “İşyerinde çalışırken dışarıdan gelen seslere baktık ve bir şahsın mahalleli tarafından dövüldüğünü gördük. Parkta yaşlı bir kadını taciz ettiğini öğrendik. Sonrasında polis geldi ve şüpheliyi götürdü” şeklinde konuştu.