Erdoğan'ın sözünü boşa düşüren görüntü! Burası Başkent Ankara

Erdoğan'ın sözünü boşa düşüren görüntü! Burası Başkent Ankara
AKP ve MHP'nin Ankara'daki ortak mitingi öncesi Ankara'da Kocatepe Camii'nin duvarı parti bayraklarıyla donatıldı. Vatandaş, Erdoğan'ın parti bayrakları sözlerini hatırlatıp buna tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili konuştu. Parti bayrakları ve afişlerle yürütülen seçim kampanyasını ilkler bulduğunu belirtip, 'Gürültüye görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk ediyoruz. Çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme karan aldık. Sadece parti teşkilatlarının ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde bayraklarımız, afişlerimiz asılabilir. Bunun dışında hiçbir yerde parti teşkilatlarımız bu tür görüntü kirliliğine asla müsaade etmeyecek" dedi.

 Ancak seçim kampanyası süresince tersi oldu. Son örnek Ankara'dan geldi. Cumartesi günü Ankara'da yapılacak olan AKP-MHP ortak mitingi öncesinde Ankara'nın caddeleri AKP bayrakları ile donatıldı. Kocatepe Camii'nin caddeye bakan duvarlarına da AKP bayrakları asıldı. Erdoğan'ın aylar önce parti teşkilatlarına verdiği talimatı hatırlatan vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Aydın'ın Bozdağan İlçesi'ndeki cami minaresine de AKP bayrağı asılmış, bu durum vatandaşların eleştirilerine neden olmuştu. Tepkiler üzerine camiden AKP bayrağı indirilip yerine Türk Bayrağı asılmıştı.